22.6 C
Elefsina
Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Βραβεύσεις κι εκπλήξεις για όλους του Αθλητές στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κολυμβητικού Συλλόγου “Άλμπατρος” σε μια άκρως πετυχημένη βραδιά

Must read

Πληθώρα μελών και φίλων συμμετείχαν στην εκδήλωση του Κολυμβητικού Συλλόγου Άλμπατρος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 28/01/2023 στην κατάμεστη από κόσμο ταβέρνα «Ο Κάκιας».

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Δημήτριος Παναγακόπουλος, που ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή κι ευλογημένη χρονιά με υγεία. Στα παιδιά ευχήθηκε να έχουν πρόοδο και επιτυχίες. Τα συμβούλεψε επίσης, να έχουν θάρρος, να μη νιώθουν φόβο στις καρδιές τους και να έχουν σημαντικές επιτυχίες στη γνώση και στον αθλητισμό.

Τη βραδιά άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο, η Γεν. Γραμματέας του Άλμπατρος Αθανασία Σπύρου- Ζωϊδη η οποία και κάλεσε τον Πρόεδρο Τάσο Μαυραντζά να απευθύνει τον χαιρετισμό του.

Στη σύντομη ομιλία του ο κος Μαυραντζάς, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά.

Ο Πρόεδρος συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές για τις σημαντικές διακρίσεις που σημείωσε ο Σύλλογος στον υγρό στίβο, παρά τις δυσκολίες που έχουν αναδειχθεί μετά την πανδημία και ευχαρίστησε τους γονείς για τη στήριξη τους στον καθημερινό αγώνα των παιδιών και του συλλόγου.

Ήταν εκείνος εξάλλου, που μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές για μια καλή χρονιά και πολλές διακρίσεις, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού καθώς και του Προέδρου του ΝΠΔΔ Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργου Μαυροειδή, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και τους ευχαρίστησε που παρά τις δυσκολίες, εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Καταλήγοντας ο κος Μαυραντζάς, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον κο Γιώργο Μαυροειδή για τη χορηγία των βραβείων, κυπέλλων και μεταλλίων. Τον κο Γιώργο Αβράμη για τις χορηγίες του στο σύλλογο, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κο Κώστα Παπαϊωάννου για το δώρο που εξασφάλισε για τον τυχερό του φλουριού της πίτας καθώς και για τις χορηγίες του στους αθλητές, τον κο Παναγιώτη Παππού, από το Φροντιστήριο «Πεδίο» για τη στήριξη και τη χορηγία του καθώς και την κ. Ιωάννα Μάρκου από το αρτοζαχαροπλαστείο «Ζεστό» για τη στήριξη και τη χορηγία της στο σύλλογο.

Στη συνέχεια απηύθυνε τον χαιρετισμό του ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ , Βαγγέλης Λιάκος που έδωσε τη δέσμευση να είναι δίπλα στο Σύλλογο και στους αθλητές του ενώ αφιέρωσε το κομμάτι του, στους αθλητές του συλλόγου.

Ακολούθησε ο αντιδήμαρχος Εσόδων κ. Γεώργιος Αβράμης, που ευχαρίστησε το ΔΣ και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στους αθλητές ενώ αφιέρωσε το κομμάτι του στον μικρότερο αθλητή του αγωνιστικού.

Τις ευχές του εν συνεχεία, έδωσε, ο Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, που εξέφρασε την αγάπη του και τη στήριξη του στο Σωματείο.

Ένα σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Γιώργου Κώτσηρα μετέφερε εκπρόσωπος του.

Εκ μέρους του κ. Κώστα Παπαϊωάννου απηύθυνε χαιρετισμό η ταμίας του συλλόγου κ. Πέτρου Ελίνα που μετέφερε την επιθυμία του να αφιερώσει το κομμάτι του στον αθλητή του αγωνιστικού Θεόδωρο Ζωϊδη, που ήταν το πρώτο παιδί που γνώρισε και αγκάλιασε κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος στους Παιδικούς Σταθμούς.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του Άλμπατρος για τις διακρίσεις τους την χρονιά 2021-2022, με τον Γιώργο Αβράμη να ξεκινάει βραβεύοντας τον αθλητή Γιώργο Σαμπάνη για τα 4 χρυσά μετάλλια του στους Πανελλήνιους αγώνες Masters. Χαριτολόγησε μάλιστα, λέγοντας του, ότι μετά από τον λόγο που εκφώνησε, εκτός από σπουδαίος αθλητής θα ήταν και καλός πολιτικός!

Οι βραβεύσεις των αθλητών και των προπονητών συνεχίστηκαν από τον κο Γιάννη Κρεμύδα καθώς και από τον Γεν. Γραμματέα του ΓΣ Πετρούπολης κο Χαράλαμπο Ζούμη.

Τέλος, το φιλόξενο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου που φρόντισε ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν, προσέφερε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Γιώργο Μαυροειδή, στον Αντιδήμαρχο Εσόδων Γιώργο Αβράμη, στον πρώην πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών κο Κώστα Παπαϊώαννου, στον κο Παναγιώτη Παππού από το φροντιστήριο «Πεδίο» και στην κα Μάρκου Ιωάννα από το αρτοζαχαροπλαστείο «Ζεστό», αναγνωρίζοντας τη στήριξη τους στο Σωματείο.

Την βραδιά συντόνισε όπως κάθε χρόνο άψογα, η Αντιπρόεδρος του Άλμπατρος, και συντοπίτισσα μας γιατρός, Κατερίνα Χλίβα.
Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι και χορός, όπου γονείς και αθλητές διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article